Activiteitenseizoen Protestantse Gemeente Rivierenland Oost gaat weer van start

Foto: Protestantse Gemeente Rivierenland Oost

De Protestantse Streekgemeente Maas en Waal bestaat niet meer. De drie protestantse kerken van Beuningen, Druten en Wijchen (met omliggende dorpen) zijn per 1 mei gefuseerd en hebben een nieuwe naam gekregen. Het activiteitenseizoen van deze nieuwe PGRO (Protestantse Gemeente Rivierenland Oost) gaat op 5 september volop van start in Druten.

Eerst kan er rond 18.00 uur een eenvoudige maaltijd gebruikt worden in kerkelijk centrum Mamre. Daarna zal om 19.00 uur in de Immanuelkerk een Taizéviering worden gehouden. Deze zal rond 20.00 uur afgelopen zijn. Rond 20.15 uur begint er in Mamre een informatieavond over een reis naar Israël.
De predikanten Jan Esveldt (Amersfoort) en Henk Fonteyn willen in 2020 weer een reis naar Israël organiseren. Daarbij zal de nadruk komen te liggen op aandacht voor de ‘andere kant’ van Israël: de plekken die zich op de westelijke Jordaanoever bevinden. Daarnaast komen ook de ‘highlights’ in Israël aan bod, zoals de oude stad Jeruzalem met de Olijfberg en allerlei interessante plekken rond het Meer van Galilea. Ook wie geen lid is van een kerk, is welkom om aan deze reis deel te nemen.
Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk voor iedereen, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Locatie: Kerkelijk centrum Mamre, Druten
Info: ds. Henk Fonteyn
t 06-14230579, [email protected]
Gerjon Elings
t 06-15279084, [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen