“Talent in Wijchen”, gratis workshops dans, zang en toneel!

Foto: Corine van Dijk

Houd je van dansen, zingen of toneelspelen? Doe dan mee aan “Talent in Wijchen”. De gratis lessen starten binnenkort dus schrijf je via de website van de bibliotheek meteen in om zeker van je plek te zijn!

Projectleider Dorien te Pas: “We wonen met 67 nationaliteiten in de gemeente. Iedereen heeft talent. Elkaar ontmoeten en samen plezier hebben, daar gaat ’t om”.
Ze vervolgt enthousiast: “Je bent welkom, ongeacht of je al lang of nog maar kort in Wijchen woont. Vanaf donderdag 26 september tot 14 november kan je meedoen aan 6 gratis lessen dans, zang of toneel in Wijkcentrum Zuid. Docenten van Theaterschool Hakoena geven daar les en werken met de groepen toe naar de voorstelling op vrijdag 15 november in de bibliotheek”.

Talent in Wijchen biedt meer manieren om elkaar te ontmoeten. Heb je zin om mee te denken aan het Wijchens fotokwartet? Woensdag 2 oktober om half 10 wordt gestart vanaf wijkcentrum Zuid. Via de bibliotheek kan je je ook voor deze gratis activiteit met Dorien aanmelden waarin we wandelen en foto’s maken. Jouw foto kan in het Wijchens fotokwartet komen dat we 15 november spelen.

Dankzij subsidie van het Oranjefonds, Kansfonds en de provincie Gelderland is deelname aan Talent in Wijchen gratis.

Aanmelden voor de lessen en de andere activiteiten kan via www.bibliotheek-wijchen.nl/talent_in_Wijchen.html of door te bellen naar 024 – 641 7144. Mieke en Ton “spiegelen” tijdens de workshop toneel van Talent in Wijchen; doe wat de ander doet

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen