Zondag 27 oktober 2019: Wijn&Spijs wandeling Wijchen

Foto:

Thuis bij Fien, Zaal 4, Sterrebosch, Meneer Smit en het Wapen van Wijchen slaan de handen inéén voor de 2e WIJN&SPIJS wandeling van Wijchen.

De horeca in Wijchen is de laatste jaren flink tot bloei gekomen. Ontdek het mooie Wijchen en haar restaurants tijdens een culinaire wandeling.

Vijf restaurants hebben de krachten gebundeld en nemen jou graag mee op een culinaire reis! Een ontspannen zondagmiddag en de leukste manier om deze restaurants in Wijchen te bezoeken! Je wandelt van 14:00 uur tot 19:00 uur langs vijf Wijchense restaurants.

Bij elk restaurant krijg je een heerlijk gerecht met bijpassend glas wijn. Dieetwensen zijn geen belemmering maar juist een uitdaging voor onze keukens.

Een onvergetelijke en gezellige culinaire zondagmiddag, relaxed genieten met je eigen gezelschap! De lekkerste wijntjes proeven, goed eten en aangenaam gezelschap: geen betere manier om je weekend af te sluiten toch?!

Praktische info:
– Jouw kaartje koop je alleen online in de voorverkoop (49,50 per persoon) via de ticketlink https://captainticket.nl/ticketshop/wijnspijs.
– Bij elke zaak krijg je één glas wijn, je kunt nog een glas bestellen voor 3,50 per glas.
– Een aantal dagen voor aanvang ontvang je van de organisatie jouw startpunt. Bij jouw startpunt ontvang je de route.
– Je verblijft bij elk restaurant drie kwartier en vertrekt dan naar het volgende restaurant.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen