Koninklijke onderscheiding bij Bijzondere Gelegenheid voor Annie Krispijn uit Wijchen

Foto:

Zondagmiddag 13 oktober 2019 reikte burgemeester Hans Verheijen een Koninklijke onderscheiding uit aan mevrouw Annie Krispijn-Wismans uit Wijchen. Het programma van de jaarlijkse viering OuderenDag werd in wijkcentrum ’t Achterom onderbroken voor de aankondiging van de aanwezigheid van burgemeester Verheijen. Tot verrassing van mevrouw Wismans werd de toespraak aan haar gericht en volgende een benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Annie Krispijn zet zich al bijna dertig jaar op uitzonderlijke wijze en belangeloos in voor haar buurtbewoners in de leeftijdscategorie 55+. Ruim vijfentwintig jaar vervult zij de rol van voorzitster van de werkgroep ‘Ouderen’ in wijkcentrum ‘t Achterom. Veel activiteiten zijn onder haar leiding geïnitieerd. Zij verzorgt de volledige coördinatie en neemt actief deel aan de uitvoering. Hiermee worden ongeveer 150 personen uit de doelgroep bereikt.
Ook is zij als vrijwilligster actief bij de Emmanuelkerk en coördineert de activiteiten waarbij zowel de wijkvereniging als de kerk betrokken zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen