Is dit de winnende foto van Wijchenaar Dick Vogelzang bij fotowedstrijd van Ondernemend Gelderland???

Foto:

Wijchenaar Dick Vogelzang en zijn fotocamera zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vele Wijchense evenementen en natuurreportages zijn al door hem vastgelegd. En de jury van de fotowedstrijd ‘Ondernemend Gelderland’ vond zijn inzending kwalitatief hoogstaand en creatief. Een nominatie voor Dick met de kans op een leuke prijs.

“Gelderland is een prachtige ondernemende regio waar economische groei en duurzaamheid hand in hand gaan. Kun jij dit vangen in een mooi beeld? Doe dan mee aan de fotowedstrijd die het programma De Groeiversneller van Oost NL organiseert.” Dat was de opdracht. En Dick Vogelzang (zie foto hierna) ging hiermee aan de slag.

“Ik bedacht toen om een foto van Rob Banken te maken in zijn champignonspak voor een grote diversiteit aan champignons en andere paddenstoelen…. Met het verschil van een kleine en grote champignon zou de groei aangeduid kunnen worden. Rob Banken werkte er graag aan mee. En het resultaat is een nominatie… 6 november naar Apeldoorn,” licht Dick Vogelzang toe.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen