BABY- & KINDERBEURS zondag 3 november bij Sportcentrum Olympic in Wijchen

Foto: Baby en kinderbeurs Wijchen

De grootste overdekte Baby- & Kinderbeurs van Wijchen en omgeving met “De mooiste kinderartikelen voor een zacht prijsje”

1 hal puilt uit met vooral tweedehands baby-en kinderartikelen zoals kleding,  speelgoed, fietsstoeltjes, autostoeltjes, kinderstoelen, campingbedjes, buggy’s, zwangerschapskleding, kinderwagens  etcetera.  Alles uiteraard nog in goede tot zeer goede staat. Met de dure decembermaand in zicht vind je hier een enorme ruime keuze aan 2e hands mooi speelgoed, levert je blije gezichtjes op met de feestdagen en is lief voor je portemonnee.  

Deze beurs is bedoeld voor (a.s.) ouders, opa’s en oma’s, oppasmoeders, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, gastouders , BSO’s, enzovoorts dus zeker de moeite waard om deze beurs te bezoeken.

Veel mensen uit Wijchen en tot ver in de omgeving hebben inmiddels  van de mogelijkheid gebruik gemaakt om ook een kraampje te huren op deze beurs. Een mooie manier om je overtollige speelgoed en te klein geworden kinderkleding te verkopen.

Kom zelf maar oordelen ! En kom ogen en tijd tekort om alles te bekijken.  Kom gezellig met je gezin, je  vriendin, je zus, je moeder, je  schoonmoeder, of de buurvrouw shoppen !! Je vindt er altijd wel iets naar je zin.

De beurs start om 10:00 uur en duurt tot 13:30 uur. U bent van harte welkom !

Rondom de Olympic Sporthal is er voldoende parkeergelegenheid.

De entree voor dit evenement bedraagt 3,00 euro p.p. (kinderen gratis).

Er heerst een gezellige sfeer

Overdekt en brede gangpaden voor bezoekers met wandelwagens

Inmiddels een begrip in de regio

Voor ieder wat wils..zeker de moeite waard !

Voor meer informatie kijkt u eens op:  www.babykinderbeurs.com

Reacties