11/11 Spektakel in Feesttent op de Markt in Wijchen

Foto: BW

Alweer voor de 4e keer wordt op 8 en 9 november het 11/11 Spektakel weer georganiseerd. Met natuurlijk op zaterdag de bekendmaking van de nieuwe prins van het Urnerijk.

In de tent op de markt zal dit jaarlijks terugkerende evenement er echter wat anders uit komen te zien. De lange zijde aan de kant van de marktpromenade en de voorkant van de tent worden geheel uit glazen panelen opgetrokken. Hierdoor krijgt de tent een veel meer open karakter en is er zowel van binnen als van buiten de tent veel meer interactie mogelijk. Daarnaast wordt het dak van de tent voorzien van transparant zeil, zodat alle bezoekers nog meer kunnen beseffen dat ze in kloppend hart van het Wijchense centrum, midden op de mert, een geweldig feest beleven.

Vrijdag 8 november wordt de Voute Vrijdag georganiseerd. Q-Music The Party zal de hele avond de meest foute, maar toch ook stiekem wel weer heel gezellige, muziek verzorgen. Daarnaast komen er 2 topartiesten optreden: René Schuurmans en Stef Ekkel.

Zaterdag 9 november wordt de nieuwe prins van ons Urnerijk op spectaculaire wijze onthuld. Het thema voor carnaval 2020 in het Urnerijk wordt bekend gemaakt en we nemen afscheid van de prinsengroep en jeugdprinsengroep van het kleurrijkjaar. De avond zal bestaan uit een divers programma met o.a. dansgroepen (de Blauwkupkes en Confident) en optredens van o.a. Bob Visser en ’t Dak Eraf en een knalfeest na de onthulling door DJ Ronnie.

Kaarten voor beide avonden kosten €10,- en zijn verkrijgbaar bij Expert Wijchen en Zaal de Markies.

Voor het volledige programma zie www.zaaldemarkies.nl.

Reacties