Ondernemers Awards Wijchen: Al 3000+ stemmen uitgebracht voor de publieksprijs!

Ondernemers Awards Wijchen
Foto:

De spanning is inmiddels te snijden: de koplopers zijn bekend, maar wie wordt de Wijchense Ondernemer van het Jaar? En wie wint de Publieksprijs? Op 12 november wordt het bekend gemaakt!

Op 12 november worden tijdens een mooie, maar ook spannende netwerkavond in Wijchen een paar heel bijzondere Wijchense ondernemers op het podium geroepen.
Want op die avond worden de prijzen voor de Wijchense Ondernemer van het Jaar uitgereikt. Waaronder de Publieksprijs!
Inmiddels heeft de jury uit meer dan 150 genomineerden een short list van winnaars bekendgemaakt. Daarom ging de afgelopen weken de organisatie al met bloemen en gebak bij deze bedrijven op bezoek.
De 5 genomineerden zijn:

  • Berko Wijchen
  • CLS Led
  • Hotel-Café-Restaurant Hoogeerd
  • Moors Constructie en Machinebouw Bergharen
  • Sportstudio Derks

Daarnaast wordt er ook een Publieksprijs uitgereikt. Inmiddels hebben al meer dan 3.000 mensen daarop hun stem uitgebracht. En stemmen kan nog steeds!
De eindscore voor de Publieksprijs zal op de netwerkavond bekendgemaakt worden.

Maar ook daarbuiten is het voor Wijchense ondernemers de moeite waard om aanwezig te zijn – om te netwerken, om je te profileren. En er is voldoende te beleven: de avond zal gepresenteerd worden door entertainer Huug Duin, terwijl ook de Coronas, een van Nederlands beste stand-up coverbands, acte de présence geeft. Kortom: een avond die je als ondernemer niet mag missen!
Via de website ondernemersawardswijchen.nl kunt u nog stemmen – en kaartjes bestellen voor deze fantastische avond.

Tot 12 november!

Reacties