Theatershow ‘NAO draait door’: het Nijmeegs Amusements Orkest in ‘t Mozaïek in Wijchen

Nijmeegs Amusements Orkest
Foto: Nijmeegs Amusements Orkest

Theatershow ‘NAO draait door’: het Nijmeegs Amusements Orkest in ‘t Mozaïek in Wijchen Het Nijmeegs Amusements Orkest (NAO) is een 27-koppig orkest met een bigbandbezetting (trompetten, trombones, saxofoons, ritmesectie), aangevuld met klarinetten, dwarsfluiten en vocals. Deze unieke combinatie zorgt voor een unieke sound. Zij komen naar ‘t Mozaïek in Wijchen.

Elk jaar brengt het NAO een spetterende show in ’t Mozaïek in Wijchen: een avond vol herkenbare nummers, soms in een nieuw jasje door de verrassende arrangementen van dirigent Louis van de Waarsenburg. Door de veelzijdige bezetting, brengt het programma voor ieder wat wils.

Maar hoe zal dat dit jaar verlopen? Want het NAO draait dit jaar helemaal door! Het thema is breed ingestoken. WE aan nummers voor u spelen die een beetje gek zijn; met een vreemd einde, abrupt begin, of een bijzondere klank. Nummers die eindeloos ronddraaien zonder einde, of waarbij de songteksten duidelijk maken op welke manier we volledig zijn doorgedraaid.

Laat u verrassen door de combinatie van orkest, zang (Katja Lentjes, Han Zendman en Susan Remers), licht en beeldmateriaal op deze doorgedraaide avond. Komt u ook?

NAO draait door, Nijmeegs Amusements Orkest, 22 en 23 november, 20.00u in ’t Mozaïek in Wijchen. Reserveren: https://nijmeegsamusementsorkest.nl/webwinkel of bij VVV Wijchen.

Nijmeegs Amusements Orkest