Moasland; Waar carnaval al 55 jaar een feest is!!

De Moaslanders
De Moaslanders
Foto: De Moaslanders

De Moaslanders gaan dit carnavalsjaar het 55-jarig bestaan vieren. 5 x 11 is een carnavalsjubileum en dit wordt groots gevierd. Met Prins Jan en adjudant Arnoud.

Bij een jubileumjaar hoort om te beginnen een jubileumprins. De vraag wie dit zou zijn, hield het dorp al enige tijd in de ban. Zijn naam gonsde al door het dorp, maar afgelopen zaterdag bracht de fantastische onthullingsact hier duidelijkheid over. De jubileumprins van de Moaslanders is:………Prins Jan d`n vijfde!!!

Prins Jan en Adjudant Arnoud zijn beiden trots en vereerd dat ze dit carnavalsjaar het feest mogen aanvoeren. Feesten zit ze in de genen, dus in dit unieke jaar gaan ze er samen met de Moaslanders in Balgoij het FEESTJOAR van maken. Ze nodigen dan ook alle Moaslanders, maar ook feestvierders van daarbuiten van harte uit om dit jubileum carnavalsfeest samen te komen vieren, want feestjes in Moasland zijn nooit saai. In het pinksterweekend 2020 zullen de Moaslanders het jubileum nog eens uitgebreid vieren. Benieuwd of dit tweetal koers kan houden in al het feestgedruis.

Toeval of niet, maar de Prins en Adjudant zijn beide ontsprongen in het jaar van de oprichting van de Moaslanders, 55 jaar geleden. Prins Jan d`n vijfde in het dagelijks leven, Jan Hendriks, Prins van Moasland en werkzaam bij Brabantzorg in Oss. Dorstlustig in Moasland en kooklustig in Oss. Adjudant Arnoud in het dagelijks leven Arnoud de Groot, voetbalcoach en manager van het familievoetbalteam de Groot en ondernemer in Wijchen in agrarische voedersystemen. Beiden getrouwd met vrouwen waar het Moasland bloed doorheen stroomt. Dus dat 55-jarig feestjoar komt goed in Moasland.

En komen die twee met het feest team buiten Balgoij, dan maken ze er zeker ook een feestje van.

Bekijk HIER nog meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen