Verhalen en muziek van de Mississippi in de Huiskamer van Wijchen

Foto:

Verhalenverteller Paul Groos en Riverband Fish Are Jumping brengen verhalen en muziek van de Mississippi uit de tijd van de grote raderboten. In de huiskamer van theater ’t Mozaïek in Wijchen nemen ze u op 29 november mee naar het Amerikaanse zuiden van een eeuw geleden.

Het is 1928. De tijd van de reusachtige raderboten is bijna voorbij. Dieselmotoren hebben de plek ingenomen van stoommachines. Treinen blijken efficiënter te zijn dan schepen. Laten we nog één keer terugkijken naar de glorietijd van de Mississippi Showboats. Laten we luisteren naar de verhalen van de bijzondere, wonderlijke, bizarre mensen van de rivier uit de verhalen van Mark Twain. Verhalenverteller Paul Groos vertelt u die verhalen in het Nederlands.

En laten we genieten van de muziek van de Mississippi: de wortels van blues en jazz met een eigentijdse twist, gespeeld door Riverband Fish Are Jumping met Gerard Poels, Carine Poels, Netty de Hoogh en Michael Koot. Zij varen met u de rivier op en het verleden in. Laat u meevoeren over de golven op het ritme van stoommachine en schoepenrad.

U kunt aan boord gaan vanaf 19.30 uur, de voorstelling begint om 20.15 uur. Tickets van €10,- zijn verkrijgbaar via www.vertellerpaul.nl.

Reacties