Kerst vieren in Wijchen doe je samen

Foto:

Om iedereen een onvergetelijke gezellige kerst te laten beleven organiseert “Soamen op ’n benkske” een kerstbrunch op 1e kerstdag voor hen die met Kerst niet alleen willen zijn. Deze kerstbrunch wordt speciaal en sfeervol omlijst met kerstliedjes gezongen door Arjen Tijs en Wendy.

Kerst is bij uitstek een feest dat je graag met anderen samen wilt zijn. “Soamen op ’n benkske” gaat zich inspannen om een unieke gezellige middag te organiseren, zodat deze Kerst voor iedereen speciaal wordt.

“Soamen op ’n benkske” organiseert activiteiten voor Wijchenaren die veel alleen zijn of waarbij de doordeweekse dagen lang duren. De nadruk tijdens de activiteiten ligt op gezelligheid, ontmoeten en je thuis voelen.

Deze middag wordt in samenwerking met Dorpshuis de Oase, DOP Alverna en restaurant zaal De Markies georganiseerd. De kerstbrunch vindt plaats op woensdag 25 december van 11.30 uur tot 14.00 uur in dorpshuis de Oase. Er wordt een kleine bijdrage van € 10,– gevraagd.

Wilt u deelnemen of kent u in uw omgeving iemand met een beperkt sociaal netwerk die u graag zou willen aanmelden voor deze fijne onvergetelijke kerstbrunch, dat kan via bijgaand emailadres. In verband met de organisatie vragen wij om aanmelding voor 15 december.

Heeft u vragen of wilt u zich of iemand anders opgeven voor deze onvergetelijke gezellige kerstbrunch, dan kunt mailen naar [email protected].

Reacties