Family Surprise opent binnenkort de inschrijving gezinsuitje voor geselecteerde Wijchense gezinnen

Foto: Family Surprise

Met veel enthousiasme kondigt Stichting Family Surprise haar derde editie aan. Het concept blijft hetzelfde: een leuk gezinsuitje voor gezinnen met opgroeiende kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Voor gezinnen voor wie dit financieel te kostbaar is, willen zij van betekenis zijn.

“Deze keer hebben wij gekozen voor een gezamenlijke activiteit op 24 januari 2020, die bol staat van spanning en sensatie. Een avondje genieten van sportieve kerels die elke week ten strijden trekken! Deze editie is voetbalclub N.E.C. onze samenwerkingspartner en zij participeren ruimhartig in onze actie. Wij bezoeken de wedstrijd: N.E.C. tegen Jong Ajax in het Goffert stadion, licht Patricia van Woezik namens de stichting toe.
“Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. Ook wanneer u een gezin kent voor wie een gezinsuitje heel welkom is, kunt u ons benaderen. Een aanmeldformulier vraagt u aan via ons e-mailadres: [email protected].

“Bent u geĆÆnteresseerd in onze stichting en wilt u onze doelstelling en onze samenwerkingspartners bekijken? Wij nodigen u van harte uit om onze website te bezoeken: www.familysurprise.nl. Een donatie is van harte welkom en wordt volledig besteed aan de gezinsuitjes omdat wij geen winst oogmerk hebben of commerciĆ«le doelen nastreven.

Reacties