Inzamelingsactie voor gedupeerde supermarkteigenaar

De gedupeerde supermarkteigenaar Jehad Al Ouwer
Foto: Facebook Jehad Al Ouwer

Er is al bijna 13.000 euro ingezameld voor de familie van Jehad Al Ouwer, de eigenaar van de supermarkt aan de Spoorstraat in Wijchen. Het pand van de Tayba-supermarkt liep in de nacht van woensdag op donderdag grote schade op door een brand.

Via de site van GoFundMe is door het Centrum Management Wijchen Wijchen= en 2 anderen (Caren Schipperus en Mark van Thiel) een inzamelingsactie op touw gezet om de gedupeerde familie Al Ouwer te helpen. Al bijna 300 mensen hebben een donatie gegeven.

Vluchten

Jehad Al Ouwer vluchtte 7 jaar geleden met zijn gezin uit Syrië waar hun winkel was gebombardeerd. Via Jordanië kwamen ze naar Nederland en belandde uiteindelijk in Wageningen. Met hard werken, dubbele banen en alle eindjes bij elkaar leggen konden ze hun droom in Wijchen waarmaken: weer een eigen winkel beginnen. De familie Al Ouwer met 3 jongens en 2 meisjes, woont nog in Wageningen, maar staat al heel lang op een wachtlijst in Wijchen voor een woning, volgens de site.

Donaties

De supermarkteigenaar is niet voor de inboedel en voorraad verzekerd; daarom is het initiatief genomen om een crowdfundingsactie te beginnen zodat Al Ouwer kan beginnen met het opbouwen en aanschaffen van de inventaris en voorraad. Donaties kunnen via de website worden gedaan.

Zie ook:
Supermarkt Spoorstraat ernstig beschadigd door brand

 

 

Reacties

Cookieinstellingen