Maikel Lukkezen nieuwe lijsttrekker D66 Wijchen

Foto: D66 Wijchen

Met 57,7 procent van de stemmen is Maikel Lukkezen door de leden van D66 Wijchen verkozen tot de nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Er waren 2 kandidaten: de ander was de huidige fractievoorzitter Kees van Galen.

De leden van D66 Wijchen konden tussen 19 mei en 1 juni hun stem uitbrengen tijdens de lijsttrekkersverkiezing. In totaal heeft 57,1 procent van de stemgerechtigde leden gestemd. Lukkezen (34) is software architect bij CGI. Hij studeerde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en studeerde daar in 2013 af in Embedded System Engineering. Sinds juli 2019 is hij commissielid van D66 Wijchen.

Gezamenlijkheid

Maikel Lukkezen: “Het is een enorme eer dat de leden van D66 mij het vertrouwen gegeven hebben om lijsttrekker te mogen worden. Ik heb genoten van onze interne verkiezing en wil Kees van Galen daar ook voor bedanken. Vanaf vandaag werken wij als D66 Wijchen in gezamenlijkheid toe naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Met een duidelijk verhaal en een duidelijke visie wil ik strijden voor een eerlijke samenleving. Een eerlijk Wijchen waarin we niet individueel wonen, maar samen met elkaar leven.”

Zie ook:
Twee kandidaten lijsttrekkerschap D66 Wijchen

 

Reacties