Hoe oranje wordt Wijchen de komende weken?

Foto:

Vandaag is het dan eindelijk zover: het EK voetbal begint. Mét het Nederlands elftal, met ‘ons’ Oranje. Voorzichtig kleuren sommige huizen, sommige straten, buurten en wijken in Wijchen oranje. Dat zal alleen maar feller oranje worden naarmate de successen komen. En dat is een mooie kans om mee te doen aan de ‘Best versierde huis- en straatverkiezing’.

Ondernemersorganisatie Wijchen= heeft ter gelegenheid van het EK de verkiezing ‘Best versierde huis- en straatverkiezing’ georganiseerd, met als hoofdprijs: tompoucen voor de hele straat.

Wie mee wil doen kan een foto van zijn huis of straat maken en deze op Facebook zetten met als tag @wijchenis. Het best versierde huis maakt kans op 8 tompoucen, een Wijchen= Oranje T-shirt met bijpassende juichsjaal en een Wijchen= Cadeaukaart ter waarde van 20 euro.

Wie in de best versierde straat woont, maakt kans op gratis tompoucen voor de gehele straat. Op zaterdag 19 juni worden de winnaars bekendgemaakt. Dan is al misschien bekend of Nederland doorgaat naar de volgende ronde en het nog oranjer wordt in Wijchen …

Wedstrijden Nederland

  • zo. 13 juni, 21.00 uur: Nederland– Oekraïne
  • do. 17 juni, 21.00 uur: Nederland-Oostenrijk
  • ma. 21 juni, 18.00 uur: Macedonië-Nederland

 

 

 

 

Reacties