Pieter Derks en Cécile Buteau naar theater ’t Mozaïek

Foto: wijchen.nieuws.nl

Het nieuwe programma van theater ’t Mozaïek is bekend. Nu de lockdown voorbij is kan het Wijchense theater weer een vol seizoen presenteren met optredens van onder anderen Roue Verveer, Pieter Derks en Cécile Buteau.

Het programma werd bekendgemaakt tijdens ‘Mooier dan Ooit’, de landelijke theatercampagne waarbij op 60 locaties in Nederland theaters, schouwburgen, zalen en podia vierden dat ze weer open zijn, dat er deze zomer nog van alles te zien is en dat de kaartverkoop voor komend seizoen van start gaat. Ook theater ’t Mozaïek in Wijchen deed mee.

Na het Zomertheater, buiten op het voorplein van ’t Mozaïek, begint op vrijdag 10 september het reguliere seizoen met de voorstelling Moerstaal van De Meisjes met de wijsjes.

Cabaret

Er is de komende maanden in Wijchen veel te genieten van cabaret. Zo komen onder anderen, en verder Roue Verveer, Andries Tunru en Richard Groenendijk naar ’t Mozaïek en houden onder de noemer Tryo drie cabaretiers een try-out.

Een bijzonder optreden is dat van Pieter Derks op woensdag 8 december. De tegenwoordig in Nijmegen wonende cabaretier komt uit Wijchen.

The Voice of Holland

Muzikale optredens zijn er van The Tribute (met de Wijchenaar Twan Kersten als frontman) dat in Cash een groot aantal nummers van Johnny Cash laat horen. De Wijchense Cécile Buteau die bij het grote publiek bekend werd door haar deelname aan The Voice of Holland waarin zij door coach Waylon werd begeleid, treedt op 9 oktober op.

Theater

Op theatergebied is De situatie in de kampen van Theater Nora te zien – een solovoorstelling van de in Wijchen wonende Simon Versteeg – en de theaterproductie Gevaarlijke Namen 25 jaar Srebrenica.

Voorstellingen

Op de website van theater ’t Mozaïek zijn alle voorstellingen van het Zomertheater en van het nieuwe theaterseizoen tot en met december te zien. Enkele voorstellingen zijn al uitverkocht omdat nog de anderhalve-metersetting is aangehouden. Wellicht komen voor die voorstellingen er nog extra kaarten vrij.

In deze video van ’t Mozaïek en PCDesigns.nl schreeuwen medewerkers van theater ’t Mozaïek dat ze weer open zijn.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen