In augustus weer Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen

Foto: wspnijmegen

Op dinsdag 3 augustus wordt er weer een Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen gehouden. Leden van de gelijknamige online LinkedIn-groep kunnen dan vacatures plaatsen en personeel vinden.

Tijdens de banenmarkt worden werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact gebracht. Dit geldt voor de gemeenten Wijchen, Nijmegen, Druten, Beuningen, Berg en Dal, Heumen, en Mook en Middelaar. De banenmarkt staat in het teken van oriënteren, netwerken, bemiddelen en omscholen.

Aanmelden

Tijdens de banenmarkt kunnen deelnemers tussen 10.00 en 13.00 uur online vacatures en oproepen delen, waarop werkzoekenden direct kunnen reageren. Ook kan er gereageerd worden op cv’s en (video)pitches van kandidaten. De Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen wordt georganiseerd door WerkBedrijf en het WerkgeversServicepunt van UWV.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden op www.banenmarkt-rvn.nl.

Andere regio’s

Intussen zijn in meerdere regio’s in het land Online Banenmarkten opgetuigd en zijn de handen ineengeslagen. De digitale markten vinden in 2021 op dezelfde data plaats; dit betekent dat deelnemers op dezelfde dag online kunnen deelnemen in verschillende regio’s.

Wie dat wil doen, dient wel van tevoren een lidmaatschapsverzoek bij de betreffende LinkedIn-groep in te dienen om daadwerkelijk deel te kunnen nemen.

Er zijn dit jaar na 3 augustus nog 2 banenmarkten: op 5 oktober en 7 december.

Reacties

Cookieinstellingen