GGD-priklocatie in Wijchen blijft voorlopig open

Foto: GGD Gelderland-Zuid

De priklocatie van de GGD in Wijchen blijft voorlopig open. Nu steeds meer mensen zijn gevaccineerd heeft de GGD besloten een aantal locaties binnenkort te sluiten.

Tot nu toe zijn landelijk ruim 21 miljoen prikken gezet; dat is inclusief de 2e prik. Iedere minuut krijgen 197 mensen een prik. Hiervan is uitgegaan van een gemiddelde van 141.489 prikken per dag.

Havenweg

In totaal zijn in Gelderland 6 locaties waar met verschillende vaccins wordt gevaccineerd. De locatie aan de Havenweg 4 in Wijchen, de eerste priklocatie van de GGD voor Gelderland-Zuid, blijft voorlopig open. Dat geldt ook voor de locatie aan de Bellweg 2 in Culemborg en die aan de Biezenwei 2 in Tiel.

De prikpost bij het Goffertstadion in Nijmegen is vanaf komende donderdag gesloten. De locaties aan de Hatertseweg 12a in Malden en de Hogeweg 65 in Zaltbommel sluiten op 23 augustus de deuren.

Afspraak

Wie aan de beurt is voor een vaccinatie krijgt een uitnodiging van het RIVM. In deze uitnodiging staat een telefoonnummer om een afspraak te maken voor een vaccinatie. Dan hoort men ook in welke locaties men terechtkan voor een vaccinatie met het vaccin dat voor die doelgroep beschikbaar is.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen