Groene Heuvels Zomerfeest opent openluchttheater

Foto: Leisurelands

In recreatiegebied Groene Heuvels wordt komende zondag het Groene Heuvels Zomerfeest gehouden. Het evenement was al eerder gepland op 17 juli, maar kon door de geldende coronamaatregelen niet doorgaan.

Het Zomerfeest wordt georganiseerd om de opening van het nieuwe openluchttheater te vieren, dat onlangs is gerealiseerd op het recreatiegebied. Tijdens het evenement treden verschillende lokale muzikanten op zoals Marike Jager, Navarone-gitarist Kees Lewiszong (akoestisch duo) en rock-’n-rollband Tom’s Cherry Sinners.

Het evenement is gratis toegankelijk. Er geldt een beperkte capaciteit van 250 personen. Bezoekers dienen zich aan de deur te registeren en een vaccinatiebewijs of testbewijs met negatieve uitslag te tonen.

Down the Rabbit Hole

De realisatie van het openluchttheater is een eerbetoon aan MOJO’s Down The Rabbit Hole, het muziekfestival dat onlosmakelijk verbonden is met het recreatiegebied. Daarnaast wil recreatie-onderneming Leisurelands de lokale omgeving meer mogelijkheden bieden voor cultuur in de buitenlucht. Het openluchttheater zal op termijn voor iedereen te reserveren zijn voor opvoering, mini-concert of theatervoorstelling.

 

Naast de muziekprogrammering zijn er foodtrucks, horeca en randactiviteiten voor kinderen. Het Zomerfeest duurt van 13.45 uur tot 17.30 uur.

 

Reacties

Cookieinstellingen