Hoogste punt van nieuwbouw Technoforum in Wijchen

Het hoogste punt van de nieuwbouw van Technoforum is bereikt.
Foto: Modderkolk

De nieuwbouw van het Technoforum op het voormalig Stiho-terrein in Wijchen is in volle gang. Als het Technoforum aan de Nieuweweg klaar is, biedt het onder andere onderdak aan Modderkolk. Afgelopen week werd het hoogste punt van de nieuwbouw bereikt.

In december 2020 werd de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw; naar verwachting is het Technoforum rond het voorjaar van 2022 klaar voor gebruik.

Modderkolk

Het complex zal onder andere onderdak bieden aan Modderkolk, het Wijchense installatiebedrijf in industriële elektrotechniek. Daarnaast moet het een plek worden waar kennisdeling centraal staat. Zo wordt plek geboden aan de Modderkolk bedrijfsschool, maar is er ook ruimte voor trainingen en opleidingen. Het complex van de nieuwbouw wordt circa 2 voetbalvelden groot.

Toevoeging

Bij het bereiken van het hoogste punt benadrukte burgemeester Marijke van Beek (die samen met wethouder Nick Derks aanwezig was) onder meer dat het Technoforum een welkome toevoeging voor Wijchen is. Deze plek waar techniek samenkomt en volop ruimte is voor kennisdeling, is volgens haar iets om trots op te zijn.

Modderkolk-directeur Simon de Luij (rechts) reikt het pannenbier uit aan Mark van Heel, directeur van bouwbedrijf Sleenhoff. Foto: Modderkolk

Waardering

Ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt reikte Modderkolk-eigenaar Simon de Luij het pannenbier uit aan Mark van Heel, directeur van bouwbedrijf Sleenhoff.

Van Heel: “Het is een stukje waardering naar de medewerkers toe. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om te komen waar we nu zijn. De lovende woorden van Simon zijn een extra kroon op het werk tot nu toe.”

Zie ook:
Eerste paal geslagen voor Technoforum

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen