Nieuwe bestuurder voor Kans & Kleur

Foto: Kans & Kleur

Reint Bos wordt per 1 februari bestuurder bij Samenwerkingsstichting Kans & Kleur. Bos (46) woont in Vught en heeft in diverse functies ruime ervaring opgedaan in het primair onderwijs.

Op dit moment is Bos bestuurder bij Stichting Katholiek Onderwijs Drimmelen (SKOD) in de gemeente Drimmelen. Eerder was hij onder andere clusterdirecteur bij SKOzoK in Veldhoven, directeur van een basisschool, leerkracht en consultant bij een bureau voor onderwijsadvies.

Visie

De raad van toezicht zegt in een persbericht: ‘Hij heeft een duidelijke visie op onderwijs in relatie tot de omgeving, heeft een krachtige en verbindende leiderschapsstijl en visie op de gewenste ontwikkeling van de organisatie. Hij wil de talenten en drijfveren van kinderen en medewerkers maximaal aanspreken en tot ontwikkeling brengen.’

Kwaliteit

Bos ziet als zijn opgave om samen met medewerkers, ouders en partners verder te bouwen aan de kwaliteit van het primair onderwijs in Wijchen en aan een duurzaam gezonde organisatie.

Samenwerkingsstichting Kans & Kleur is verantwoordelijk voor het verzorgen van het onderwijs op alle basisscholen in de gemeente Wijchen. In totaal betreft het 15 scholen in Alverna, Batenburg, Balgoij, Bergharen, Hernen, Niftrik en Wijchen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen