Transportbedrijf Bas van Ewijk Logistics overgenomen

Foto: Bas van Ewijk Logistics

Transportbedrijf Bas van Ewijk Logistics B.V. in Wijchen is per 1 januari 2022 overgenomen door logistiek dienstverlener Van der Werff Logistics. Met deze overname wil Van der Werff de marktpositie in het bouwmaterialenvervoer uitbreiden.

Bas van Ewijk Logistics aan de Havenweg in Wijchen is gespecialiseerd in het transport van volumetransporten van bouw- en verpakkingsmaterialen en is voornamelijk actief binnen de Benelux en Duitsland. Het bedrijf bestaat sinds 2008 en werd opgericht door Bas van Ewijk die al sinds 1990 actief is in de transportwereld.

Continuïteit

Directeur Bas van Ewijk: “Door deze overname zijn wij in staat om onze klanten nog meer capaciteit en flexibiliteit te bieden, en op de lange termijn de continuïteit te waarborgen voor onze werknemers en opdrachtgevers.” Van Ewijk treedt in dienst bij Van der Werff Logistics zodat hij kan zorgdragen voor een goede overgang en de verdere groei. Het bedrijf wordt voortgezet vanuit de huidige locatie in Wijchen.

Van der Werf

Van der Werff Logistics met vestigingen in Heerenveen en Elshout (NB) is eveneens gespecialiseerd in het transport van bouwmaterialen. Naast het Wijchense bedrijf neemt het ook Bas van Ewijk Logistics GmbH in het Duitse Geldern over.

Arjen Tulner, commercieel directeur Van der Werff Logistics: “Wij zetten in op verdere groei van onze onderneming. Door de overname van Bas van Ewijk Logistics voegen wij mooie opdrachtgevers toe die goed passen binnen ons bedrijf. Het bedrijf past met de nuchtere mentaliteit, goede werknemers en verzorgd materieel, goed bij Van der Werff Logistics en wij hebben dan ook het volste vertrouwen in een goede samenwerking en integratie van beide bedrijven.”

 

 

Reacties

Cookieinstellingen