Trend Team Complet verhuist naar pand boekhandel

Het huidige pand van Trend Team Complet aan de Burchtstraat 22 in Wijchen
Foto: CIZO Communicatie Wijchen

Trend Team Complet in Wijchen gaat volgend jaar verhuizen naar het pand van de huidige boekhandel De Kleijn. De kapsalon gaat daarmee van nummer 22 in de Burchtstraat naar nummer 12.

Eerder deze week werd bekend dat Jaap en Richarda Jorksveld binnenkort stoppen met de boekhandel die zij 16 jaar geleden overnamen. De komende maanden is er nog een opheffingsuitverkoop. Trend Team Complet verhuist volgend jaar naar het andere pand. Ook kapperszaak Rebellious in de Kasteellaan vindt een nieuw onderkomen in het pand aan de Burchtstraat.

Thijssen

In dit pand van boekhandel De Kleijn aan de Burchtstraat 12 komt volgend jaar Trend Team Complet. Foto: CIZO Communicatie Wijchen

De oorsprong van de kapsalon ligt in 1942 toen Harrie Thijssen zijn eerste dames- en herensalon opende aan de Burchtstraat. Hij kwam uit Cuijk en werkte al jaren als herenkapper bij een kapsalon in Uden. In 1963 besloten Harrie en zijn vrouw om een nieuw pand te bouwen aan de Spoorstraat nummer 16 waar zowel het woonhuis als salon gehuisvest werden.

Salon Complet

In 1976 namen Rob en Marie Anne Thijssen de damessalon van de ouders van Rob over, waarna zij in 1978 een nieuwe dames- en herensalon openden met de naam Complet.  De dames- en herensalon aan de Spoorstraat werd in 2000 gesloopt waarna de herensalon verhuisde naar de Kromme Elleboog; de damessalon werd samengevoegd met Salon Complet in de Burchtstraat.

Rebellious

Na 34 jaar besloten het echtpaar Thijssen in januari 2010 te stoppen waarna de drie salons werden overgenomen door dochter Janneke Thijssen. Zij was in 2005 al haar eigen kapperszaak Rebellious in de Kasteellaan begonnen en Haar Zaak met kapper- en stylingsproducten in de Burchtstraat.

Zie ook:
Boekhandel De Kleijn gaat binnenkort stoppen

Reacties

Cookieinstellingen