Twee Wijchenaren overleden aan corona

Foto: Pixabay

Er zijn in de afgelopen week 2 Wijchenaren overleden aan corona. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. Het totaal aantal inwoners in deze gemeente dat sinds de meldingen zijn overleden, bedraagt 73.  Op zaterdag 12 februari zijn 249 Wijchenaren positief getest.

Onderstaande grafiek laat zien van hoeveel COVID-19-patiënten uit Wijchen gemeld is dat ze zijn overleden. In de grafiek worden ook de gemiddelden over de afgelopen 7 dagen gemeld.

In onderstaande grafiek staan de ziekenhuisopnames (inclusief directe IC-opnames) op de dag dat mensen zijn opgenomen. Omdat het aanmelden van ziekenhuisopnames vaak een paar dagen later gebeurt, zijn de laatste dagen nooit compleet. Zo kan het lijken alsof het aantal ziekenhuisopnames afneemt, terwijl dit niet zo is.

Het aantal positief geteste inwoners van Wijchen per dag, bedroeg afgelopen week 314. In onderstaande grafiek de cijfers sinds begin van dit jaar.

 

Het percentage Wijchenaren (18 jaar en ouder) dat volledig is gevaccineerd bedraagt 90. Worden kinderen vanaf 12 jaar meegerekend dat is dat percentage 89. Het RIVM tekent hierbij aan dat deze cijfers niet compleet zijn en dat de vaccinatiegraad in werkelijkheid hoger is.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen