Aanmelding voor nominaties Ondernemers Awards

De winnaars van 2019 van de Ondernemers Awards Wijchen
De winnaars van 2019 van de Ondernemers Awards Wijchen
Foto: still uit Aftermovie Ondernemers Awards 2019

In het Technoforum in Wijchen worden in juni de Ondernemers Awards Wijchen uitgereikt. De prijzen worden uitgegeven aan ondernemers in de gemeente die uitblinken dankzij een tomeloze inzet, eindeloze creativiteit en groot oplossend vermogen.

De awards worden op donderdag 16 juni uitgereikt aan de ‘Ondernemer van het Jaar’ en ‘Aanstormend Talent’. De ondernemersprijzen zijn van, voor én door ondernemers. Zowel het team van vrijwilligers als het bestuur van de organisatie bestaat volledig uit ondernemers.

Nominaties

Ondernemers kunnen genomineerd worden door hun klanten en ambassadeurs of zichzelf opgeven via www.ondernemersawardswijchen.nl. Er kan gestemd worden op beide categorieën. In 2019 gingen de prijzen naar Barry Moors van Moors Constructie en Machinebouw Bergharen, Manon van den Berg van BSO Scharrelnest (aanmoedigingsprijs) en  Richard Derks en Jorn Grisel  van Your Productions (publieksprijs).

Initiatieven

Voorzitter Jeroen de Laat van de organisatie is trots op wat ze sinds de oprichting allemaal bereikt hebben. “Je merkt aan de Wijchense cultuur dat de sfeer in het dorp en het aanbod beter en beter wordt. Ook de steun voor nieuwe initiatieven in Wijchen is enorm en dat willen we stimuleren! De Awards zijn een geschikte manier om meer aandacht te genereren voor de rol van innovatieve ondernemers binnen de gemeenschap.”

Technoforum

De Awards worden uitgereikt in het Technoforum, de nieuwe thuisbasis van installatiebedrijf Modderkolk. Eigenaar Simon de Luij wil van het Technoforum een kenniscentrum maken op het gebied van techniek om mensen op een innovatieve manier te inspireren om in de techniek te gaan werken. Deze ambitie sluit aan op het doel van de Ondernemers Awards in Wijchen.

Hier een aankondiging van wethouder Nick Derks.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen