Meerssen te sterk voor aanvallend zwak AWC

AWC moest na 4 wedstrijden gewonnen te hebben een nederlaag slikken tegen SV Meerssen. De medekoploper won vrij eenvoudig met 3-0 van de Wijchenaren die aanvallend tekortkwamen.

De eerste helft ging gelijk op zonder dat beide teams veel kansen konden creëren. Wel liep Daan Pauwels weer tegen een gele kaart aan na herhaaldelijk grof spel. Op slag van rust was het dan toch raak voor Meerssen. Cem Unal kopte een mooie voorzet precies in de kruising: 1-0.

Kopbal

In de tweede helft had AWC niets meer in te brengen. Binnen een kwartier stond het 3-0 na weer een kopbal, dit keer van Michiel Knops en een goed uitgespeelde aanval die werd afgerond door Cem Unal die hiermee zijn tweede treffer maakte.

Trainer Camiel Jager probeerde met veel wissels het tij te keren, maar aanvallend kwam AWC in Meerssen tekort.

Thuiswedstrijd

Op zondag 9 oktober speelt AWC weer thuis (14.00 uur); tegenstander is dan RKZVC dat op de voorlaatste plek in de competitie staat.