Yvette Akkermans stopt als centrummanager Wijchen

Yvette Akkermans
Yvette Akkermans
Foto: Dick Vogelzang

Yvette Akkermans stopt na dit jaar als centrummanager van Wijchen. “De ambities die ik met Wijchen centrum en ook daarbuiten heb, nemen meer tijd in beslag dan ik nu kan geven”, motiveert ze haar besluit.

Akkermans heeft zich vele jaren ingezet voor het centrum van Wijchen, waarvan de laatste 3 jaar als centrummanager. Ze nam op 1 januari 2020 het stokje over van Piet Philipsen die 8 jaar centrummanager manager  is geweest. Akkermans gaat per 1 januari 2023 stoppen.

Ambitie

Haar ambitie en inzet voor Wijchen centrum om in deze turbulente tijden optimaal te kunnen renderen, vergen meer tijd, energie, ruimte en focus dan haar ter beschikking staan. Volgens haar kun je het centrum van Wijchen er niet zomaar even bij doen naast een andere baan. Akkermans is naast centrummanager sinds februari van dit jaar communitymanager bij de Novio Tech Campus in Nijmegen. Het is de thuisbasis van zo’n 75 bedrijven (onder meer NXP), die werk bieden aan ruim 3400 mensen in regio Nijmegen.

Wijchen centrum verdient een persoon die er vol voor kan gaan

“Wijchen centrum verdient een persoon die er vol voor kan gaan. Het is kiezen tussen de twee leukste banen die er zijn. Uiteindelijk heb ik toch besloten om per 1 januari 2023 te stoppen zodat mijn opvolging er volledige aandacht aan kan geven.”

Centrum Management

Haar besluit heeft ze afgelopen weekend aan het Stichtingsbestuur Centrum Management Wijchen medegedeeld. Het bestuur laat weten haar besluit te respecteren en vindt dit, zeker ook voor de ondernemers van Wijchen centrum, bijzonder jammer dat zij deze keuze heeft gemaakt. “Haar kennis, ervaring, creativiteit, overtuigingskracht en ongebreidelde inzet zullen door iedereen gemist gaan worden.” Het bestuur gaat op zoek naar vervanging voor Yvette Akkermans.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen