Open dag bij Embodiment Centrum in Wijchen  

Docenten Mark van den Berg en Xandra van Hooff
Docenten Mark van den Berg en Xandra van Hooff
Foto: Embodiment Centrum Wjjchen

Het Embodiment Centrum in Wijchen houdt op zondag 9 oktober een open dag. De open dag in het centrum aan de Zomertaling 27 duurt van 10.30 tot 15.30 uur.

Bij het centrum kunnen verschillende lessen worden gevolgd, zoals Tai Chi, Qigong, Tibetaanse Yoga (LuJong 1), Yoga Nidra, Flowarts en wapenlessen. Daarnaast is er ruimte voor improvisatie of dagretraites met een massage.

Persoonlijke ontwikkeling

In het centrum wordt lesgegeven door Mark van den Berg en Xandra van Hooff. Zij is opgeleid tot onder andere improtrainer, clownsteacher en yogadocent. Van den Berg is wereldkampioen Tai Chi Chuan en leraar Tai Chi Chuan. Hoewel ze embodiment beiden vanuit een andere hoek aanvliegen zijn er ook overeenkomsten. Beiden zijn oorspronkelijk opgeleid als leraar. Dat maakt dat ze naast de aandacht voor de inhoud van de les, ook aandacht hebben voor differentiatie en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingslocatie

Naast het volgen van lessen kan het Embodiment Centrum ook worden gehuurd voor een eigen activiteit. Wie op zoek is naar een zaaltje, een trainingslocatie of praktijkruimte kan ruimte voor dagdelen of dagen huren.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen