Grote order voor Nooteboom Trailers in Wijchen

Remy Bergenhuizen (l) wagenparkbeheerder Collé, en Johan Visschers (r), verkoopadviseur Nooteboom Trailers.
Remy Bergenhuizen (l) wagenparkbeheerder Collé, en Johan Visschers (r), verkoopadviseur Nooteboom Trailers.
Foto: Nooteboom

Collé Rental & Sales, gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en service van machines en materieel voor onder andere de bouw, heeft een grote order geplaatst bij Nooteboom Trailers in Wijchen.

De levering omvat 26 stuks 3- en 4-assige semidiepladers uit het Nooteboom SMART-programma. In totaal worden 20 stuks 3-assige semidiepladers en 6 stuks 4-assige semidiepladers met uitschuifbare laadvloer geleverd. Ze zijn bestemd voor de diverse vestigingen van Collé in Europa. Inmiddels zijn de eerste semidiepladers afgeleverd.

Nooteboom

Koninklijke Nooteboom Trailers is een Nederlandse constructeur van getrokken materieel voor het uitzonderlijk vervoer. Het is onderdeel van de Nooteboom Group, waartoe ook Nooteboom Trailer Service (service en herstelling) en Nooteboom Global Trailer Center (in- en verkoop van nieuwe en gebruikte trailers) behoren. De drie bedrijven hebben de hoofdzetel aan de Nieuweweg in Wijchen.

Met ruim 120 jaar ervaring is Collé Rental & Sales een van de grootste verhuurbedrijven in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sittard en er zijn 17 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Luxemburg.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen