AWC morst punten tegen Hoogland

14 nov 2022, 17:30 Nieuws
awc hooglans 13 11 2022img 2914
sv AWC
Na de vorige week gewonnen periodetitel mocht AWC het opnemen tegen Hoogland. Het leverde een 2-2 gelijkspel op waarmee de Wijchenaren nu weer tweede staan, maar wel met een wedstrijd minder gespeeld.
Zonder een paar coronagevallen startte de thuisploeg met Ries Visser in de basis. AWC was de eerste helft de betere ploeg en kreeg diverse kansen. Daan Pouwels zag een knalhard schot door de keeper maar net gestopt; ook waren Bas Brussaard en Jorn Reuvers een paar keer dicht bij een treffer.

Ruststand

In de 33e minuut was het Brussaard die binnenschoot (1-0), maar 6 minuten later kwam Hoogland alweer gelijk na een corner waarmee met 1-1 werd gerust.

Verdediging

In de tweede helft speelde AWC minder sterk en kwam er maar moeizaam uit. Hoogland zette druk, maar de Wijchense verdediging hield nog stand. Na een mooie actie van Visser kon Jorn Reuvers de 2-1 binnenschieten. AWC probeerde met counters eruit te komen maar de uitvoering was niet goed. Te veel balverlies was de oorzaak. Hoogland ging steeds beter spelen en kwam op 2-2. De gasten bleven drukken, maar het leverde geen resultaat op. AWC kreeg nog kansen via Pouwels die de lat raakte en Brussaard die uit een moeilijke hoek op de paal schoot.
De volgende wedstrijd is komende zondag uit tegen Moerse Boys.