Wijchen krijgt zijn eigen talentenjacht in ’t Mozaïek

Foto: Pixabay

Wijchen krijgt zijn eigen talentenjacht. Op zondagmiddag 29 januari sluit Theater ’t Mozaïek het Nationaal Theaterweekend af met Wijchen’s Got Talent. Lisette Brillemans, die al 6 keer meedeed aan Holland’s Got Talent en nog nooit de finale haalde, neemt dit keer plaats in de jury.

Het idee voor deze talentenjacht komt van Pim Hermsen, zoon van theatercoördinator Nancy van Nuland. Zij  riep de lezers van de theaterbrochure op om met een nieuw idee te komen voor de zondag in het theaterweekend en daarom reageerde haar zoon met dit plan. Dit werd uitgewerkt met Wijchen’s Got Talent als resultaat.

Jury

Pim Hermsen presenteert zelf de talentenjacht en treedt daarmee in zijn moeders voetsporen aangezien zij al jaren diverse evenementen presenteert. In de jury zitten naast Brillemans Sandra Pham (schrijver, spoken word- en popartiest, theatermaker) en Sjoerd Willemsen (eigenaar entertainmentbedrijf The Special Guest, acteur).

Aanmelden

Wie van optreden houdt kan zich aanmelden. De acts mogen tussen de 2 en 4 minuten duren en alle leeftijden en genres zijn welkom.  Aanmelden kan onder meer via de site van ’t Mozaiek.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen