AWC en manager Van de Groes gaan door met elkaar

Bjorn van de Groes (l) tijdens een werksessie bij Modderkolk, hoofdsponsor van AWC
Bjorn van de Groes (l) tijdens een werksessie bij Modderkolk, hoofdsponsor van AWC
Foto: sv AWC

Voetbalclub AWC en manager voetbal Bjorn van de Groes gaan nog 4 jaar met elkaar door. Al 3 seizoenen coördineert Van de Groes de voetbalactiviteiten bij de huidige nummer 2 van de vierde divisie.

Van de Groes is dagelijks bezig om op alle niveaus trainers, spelers, teams en daardoor de club beter te maken. Hij doet dit samen met een grote groep gediplomeerde voetbaltrainers en een grote groep vrijwilligers.

Beleidsplan

Naast zijn activiteiten op en rond het veld zal hij ook een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het nieuwe beleidsplan van AWC; de club wil de opwaartse lijn de komende jaren doortrekken.

Talenten

“Sv AWC biedt als een van de hoogst spelende clubs uit de regio kansen voor iedereen en wil met vooral eigen talenten zo hoog mogelijk spelen”, aldus de bestuurslid voetbalzaken Guus van Schijndel. “Meerdere teams spelen al op divisieniveau en ook de teams onder deze selectieteams moeten hierbij aansluiten en Bjorn is de aanvoerder van dit proces.”

Voetbalwereld

Van de Groes werkt als teamleider beveiliging bij RJJI De Hunnerberg en is al vele jaren actief binnen de voetbalwereld. Zo was hij onder meer trainer bij de voetbalacademie van NEC. Bij AWC was hij voorheen actief als trainer en videoanalist.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen