Aldi in Wijchen wegens herinrichting tijdelijk gesloten

Foto: Google Maps

De Aldi in de Homberg in Wijchen is met ingang van vandaag, maandag tijdelijk gesloten. Tot eind januari vinden in de supermarkt verbouwingswerkzaamheden plaats. De winkel wordt aangepast aan de nieuwste winkelformule.

In de nieuwe formule nemen aardappelen, groente en fruit een prominentere plaats in, namelijk bij binnenkomst van de winkel.

Enthousiast

CEO Jan Oostvogels van ALDI Nederland zegt dat de supermarktketen vorig jaar enige maanden het verplaatsen van groenten, fruit en andere versgroepen naar het begin van de winkel uitgebreid heeft getest in diverse filialen. “Klanten reageerden enthousiast”, aldus Oostvogels.


FEITEN ALDI
  • ALDI is een afkorting van Albrecht Diskont.
  • Het is een internationaal opererende Duitse keten van discount-supermarkten, opgericht in 1946 in Essen (Noordrijn-Westfalen) door de broers Karl Albrecht (1920-2014) en Theo Albrecht (1922-2010).
  • Aldi bestaat uit twee zelfstandige bedrijven, Aldi, soms Aldi Nord genoemd, met de hoofdvestiging in Essen (Noordrijn-Westfalen) en Aldi Süd met de hoofdvestiging in Mülheim an der Ruhr.
  • In Nederland en België opereert Aldi Nord. In Nederland zijn circa 800 Aldi-vestigingen.
  • De winkelketen staat bekend om het beperkte assortiment artikelen onder eigen merk met lage prijzen en de grote non-food afdeling. Sinds 2016 worden er ook beperkt A-merken aangeboden, vaak op tijdelijke basis.
  • De Aldi in Wijchen werd in 2018 heropend na een verbouwing en een nieuwe broodafdeling waarbij brood wordt afgebakken in de winkel.
Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen