Week van de Helden in het afval en het groen

Foto: Dar

De medewerkers van Dar worden in de week van 6 tot en met 12 maart weer in het zonnetje gezet tijdens de Week van de Helden in het afval en het groen. In deze week organiseert Dar voor de medewerkers allerlei activiteiten, maar roept ook inwoners uit Wijchen op ook mee te doen en hun waardering te uiten.

Dat kan bijvoorbeeld door kleurplaten voor het raam te hangen of een (digitaal) kaartje te sturen. Of door gewoon eens een duim op te steken of te zwaaien als blijk van waardering. Kinderen en scholen kunnen ook meedoen door de speciale kleurplaat in te kleuren en voor het raam te hangen of op een afvalzak of container te plakken. Een kleurplaat kan ook aan een medewerker in de wijk worden gegeven.

Tekenwedstrijd

Kinderen uit Wijchen kunnen meedoen aan de tekenwedstrijd. Ze kunnen een mooie tekening voor de Dar-medewerkers maken en deze (met naam, leeftijd adres en contactgegevens) naar Dar sturen via [email protected] of per post (antwoordnummer 2310, 6500 WC Nijmegen). De mooiste tekening komt op een Dar-vuilniswagen. Een Dar-chauffeur komt met deze vuilniswagen bij de winnaar op bezoek.

Derde editie

De Week van de Helden, die voor de derde keer wordt gehouden, wordt georganiseerd door de NVRD, de Vereniging Afvalbedrijven en het O&O Fonds GEO.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen