Aanmelding gestart voor Open Tuinen Weekend

Foto: archief Groei & Bloei

Groei & Bloei, afdeling Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal organiseert ook dit jaar weer een Open Tuinen Weekend. Op 17 en 18 juni kunnen tuinbezitters weer hun tuin openstellen voor bezoekers, voor inspiratie of om gewoon te genieten. Wie zijn tuin wil laten zien, kan zich aanmelden.

Open tuinen zijn volgens groei & Bloei belangrijk om het groene gevoel te propageren. Vorig jaar deden in totaal 12 tuinen in de gemeente Wijchen mee.

Aanbod

De tuinen die meedoen hoeven niet groot of perfect te zijn. Het is volgens de organisatie juist leuk als het aanbod van de verschillende tuinen een grote variatie in oppervlakte, in beplanting, in ideeën en ontwerp laat zien.

Moestuinen

Ook moestuinen, buurttuinen en gezamenlijke tuinen zijn welkom. Het is de bedoeling dat tijdens het weekend de eigenaren van de tuinen  aanwezig zijn en vertellen over hun tuin en vragen beantwoorden.

Landelijk

Het Open Tuinen Weekend in juni wordt gelijk gehouden met het Landelijke Open Tuinen Weekend. Vorig jaar hield Groei & Bloei ook in andere maanden enkele weekenden Open Tuinen. Dat was leuk, volgens de organisatie, maar geen algeheel succes. Er wordt nog gekeken of dat dit jaar doorgaat.

Aanmelden

Wie wil meedoen kan zich aanmelden door een e-mail te sturen aan [email protected]. Voor vragen: Hennie Hendriks 06-26 39 68 62 of Anneleen Verhaegen 06-13 72 66 99.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen