Passieconcert Koor Surplus in De Schakel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: archief Koor Surplus

Aansluitend op de expositie van veertien eigentijdse kruiswegstaties van kunstenaar Marijke van Dijk, geeft Koor Surplus uit Nijmegen begin april een passieconcert in De Schakel in Wijchen.

Het concert op zondag 2 april bevat werken uit alle tijden, van laatrenaissance tot hedendaags. Op het programma staan onder meer Stabat Mater (opus 138) van Rheinberger, Agnus Dei (uit ‘Lux aeterna’) van Lauridsen en Ave verum corpus van Mozart. Het koor wordt gedirigeerd door José Doodkorte en op piano begeleid door Leo Driesenaar.

50-plusser

Koor Surplus is in 2003 opgericht door José Doodkorte en noemt zich hét koor voor de ambitieuze 50-plusser. Het doel was en is een podium te creëren voor zangers die weliswaar op leeftijd zijn, maar nog fit en goed bij stem zijn. Het koor wil zich profileren in werken van allure uit het klassieke en lichtere repertoire op een ambitieus concertniveau.

Kaarten

Het concert in De Schakel aan de Pius XII-straat 85 in Wijchen begint om 14.30 uur. Kaarten zijn te koop via de website van Koor Surplus.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen