Samenwerking P. Bos veevoeders en Arvesta

De fabriek van Arvesta in Balgoij
De fabriek van Arvesta in Balgoij
Foto: P. Bos veevoeders

P. Bos veevoeders is een samenwerking aangegaan met Arvesta voor biologisch legpluimveevoer. De fabriek van Arvesta in Balgoij is volledig geautomatiseerd en voorzien van een moderne multicracker en vloeistofdoseerinstallatie.

Met de samenwerking kan volgens het bedrijf optimaal ingespeeld worden op wensen van de klant op het gebied van kwaliteit en voerstructuur.

Verder groeien

De biologische sector zal de komende jaren verder groeien, volgens het bedrijf in Ederveen. “Door de inflatie staat de sector tijdelijk onder druk, maar gezien de constante groei van afgelopen jaren en de politieke doelstellingen is onze verwachting dat de vraag naar biologische voeders verder zal stijgen.”

Meer grip

Door de samenwerking kan het bedrijf optimaal gebruikmaken van de kennis van de biologische grondstoffenmarkt en van een moderne, volledig biologisch gecertificeerde fabriek van Arvesta (voorheen Global Feed Mill) die in Balgoij staat. Met deze stap denkt het bedrijf meer  regie op voersamenstellingen en optimalisatie van voeders en hiermee meer grip op prijs en kwaliteit te krijgen.

PB-Vitaal

De komende tijd wordt het assortiment biologische voeders, die in de markt gezet worden onder de naam PB-Vitaal, verder geoptimaliseerd. Inmiddels is het eerste voer uitgeleverd aan een aantal klanten.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen