Speciaal broodje bij Bufkes voor Fonds Kinderhulp

Foto: Bufkes

Klanten van Bufkes kunnen sinds kort op verschillende manieren hun steentje bijdragen voor het Nationaal Fonds Kinderhulp. Er is een speciaal Kinderhulp-broodje, een broodje spicy kip-mango. Van iedere verkocht broodje wordt 50 cent gedoneerd aan het goede doel.

Er is ook een speciale chocoladereep te koop waarvan de opbrengst ten goede komt aan Kinderhulp. Via de webshop en website is er nog een mogelijkheid om een vrije donatie te doen.

Bufkes Wijchen

“Bij Bufkes vonden we het de hoogste tijd om ons sociale hart te laten spreken. Al voordat we allemaal geconfronteerd werden met almaar stijgende prijzen, wilden we graag een goed doel ondersteunen”, zegt Charles Sampers, directeur van Bufkes dat onder meer een vestiging heeft aan de Markt in Wijchen.

Fonds Kinderhulp

1 op de 12 kinderen groeit op in armoede. Nationaal Fonds Kinderhulp zet zich al jaren in om deze kinderen te ondersteunen op veel verschillende manieren. Van een dagje uit tot een fiets om naar school te gaan en van een warme winterjas tot een cadeautje van Sinterklaas.

“Door die stijgende prijzen worden de gezinnen die het al zo hard nodig hadden, des te harder geraakt. Met de vestiging in Wijchen en de andere 40 vestigingen die Bufkes inmiddels heeft, kunnen we best een verschil maken”, aldus Sampers.

Actieperiode

Bufkes wil met een actieperiode van 3 maanden samen met franchisenemers, gasten en partners een zo groot mogelijk verschil maken voor kinderen die het hard nodig hebben. “Want succes maken we samen. Ook na deze 3 maanden zullen wij ons blijven inzetten voor dit mooie doel.”.

De actieperiode werd afgetrapt met een donatie aan Kinderhulp van 100 vrijkaarten voor GaiaZoo in Kerkrade. Nationaal Fonds Kinderhulp collecteert van 17 tot en met 22 april in het land.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen