Vernieuwde showroom Hormes In Huis (fotoserie)

23 jun 2023, 10:00 Nieuws
showroom hormes in huis img 9472
CIZO Communicatie Wijchen
Hormes is al 100 jaar een vertrouwde naam in Wijchen. Niet alleen voor bouwmaterialen, maar ook voor keukens, kozijnen, inloopkasten, woonmeubelen en zonneschermen. Dat allemaal overzichtelijk en aantrekkelijk onder één dak gebracht in een vernieuwde showroom van Hormes In Huis.
De vestiging aan de Buys Ballotstraat 3 in Wijchen had eerst als naam Hormes Tegels en Projectkeukens, maar de huidige naam Hormes In Huis dekt de lading veel beter.

Uitgebreid assortiment

De showroom is met het aanbrengen van een extra verdieping fors uitgebreid. Dat geldt ook voor het assortiment.
Op de benedenverdieping is een ruime tegelcollectie van meer dan 1000 verschillende soorten en maten te vinden. Hormes biedt daarnaast een groot aanbod keukens voor elke doelgroep en project.

Sfeervol overzicht

Met het uitbreiden van de showroom (er is een extra verdieping opgezet) is ook het assortiment uitgebreid.
In de fraai en overzichtelijk ingerichte showroom krijgt de bezoeker een goed beeld van wat Hormes In Huis allemaal te bieden heeft: zonneschermen, horren, laminaat, pvc-vloeren, deuren, deurbeslag, kozijnen, sanitair, inloopkasten en woonmeubelen.
In de vernieuwde en uitgebreide showroom van Hormes In Huis, die helder, ruim en sfeervol is ingericht, kan de klant op zijn gemak rondkijken en de vele mogelijkheden zien die een inrichting kan bieden.

Vertrouwd adres

Hormes Bouwmaterialen is opgericht in 1923. In de loop der jaren is het bedrijf niet alleen voor de professionele vakman een vertrouwd adres gebleken, maar ook voor de klusser en doe-het-zelver.
Tot begin januari 2022 was het bedrijf in handen van de familie Hormes, met als laatste eigenaar Houle Hormes, de vierde generatie. Begin 2022 heeft TABS Holland Hormes Bouwmaterialen overgenomen.
Hormes In Huis 
* Buys Ballotstraat 3
* 6603 BW Wijchen
* Telefoon: 024-642 51 44
* maandag t/m vrijdag 8.30-18.00 uur

* Bezoek aan de keukenshowroom
uitsluitend op afspraak van
maandag tot en met vrijdag
Adverteren op  wijchen.nieuws.nl  ? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected] .