Theater ’t Mozaïek: recordaantal kaarten in voorverkoop

Foto: Pixabay

Het aantal verkochte kaarten in de voorverkoop bij Theater ’t Mozaïek is het hoogste van de afgelopen 6 jaar. Er zijn al ruim 4000 kaarten verkocht. Volgens het theater hebben de theaterbezoekers zich mooi verdelen over alle voorstellingen, waardoor er geen voorstelling meer is die op 0 kaarten staat.

Inmiddels zijn diverse voorstellingen al uitverkocht, zoals de voorstelling van cabaretier Guido Weijers in februari.

Last minute

In 2017 werd de landelijke trend van de dalende voorverkoop merkbaar voor Theater ’t Mozaïek. Gecombineerd met een stijging van het aantal voorstellingen viel de voorverkoop toen nogal tegen, waarna er gedurende het theaterseizoen veel meer last minute werd verkocht waardoor de uiteindelijke kaartverkoop hoger was dan het seizoen ervoor.

Bredere theaterprogrammering

Gemiddeld verkocht het theater toen in de voorverkoop 49 kaarten per voorstelling, de seizoenen erna 46 en 43, daarna volgde corona, waardoor er geen vergelijk was. Voor het aankomende seizoen zit het gemiddelde op  51 en dus een record sinds de grotere en bredere theaterprogrammering.

Gratis voorstelling

Daarnaast was de animo voor de actie voor iedereen die 3 of meer voorstellingen boekt zo groot, dat de daaraan gekoppelde gratis voorstelling van de Brabantse cabaretier Gerrie Smits extra bijgeboekt moest worden om alle bezoekers een plekje te geven. Ook Christel de Laat werd bijgeboekt. Inmiddels is ook haar tweede voorstelling uitverkocht, net als de show van Guido Weijers. Voor alle andere voorstellingen zijn nu nog kaarten verkrijgbaar.

Extra prijzen

Onder alle bezoekers die voor 10 juni hun tickets boekten heeft het theater een prijs verloot: de gehele bestelling gratis. Dit jaar werd die prijs gewonnen door Els Pijnappels uit Grave. Omdat de voorverkoop zo verrassend hoog is, heeft Theater ’t Mozaïek extra prijzen weggegeven. Die werden gewonnen door Saskia Jansen en Laurette Bulkens uit Wijchen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen