Bufkes doneert ruim 17.000 euro aan Fonds Kinderhulp

lde de Voogd (midden) van Nationaal Fonds Kinderhulp met de cheque. Links Julien van Bergen van Bufkes. 
lde de Voogd (midden) van Nationaal Fonds Kinderhulp met de cheque. Links Julien van Bergen van Bufkes. 
Foto: Bufkes

De actie van Bufkes voor het Nationaal Fonds Kinderhulp heeft ruim 17.000 euro opgeleverd. De cheque werd bij Bufkes Wijchen overhandig aan Ilse de Voogd van Kinderhulp.

Klanten konden vanaf 1 april op verschillende manieren hun steentje bijdragen voor het fonds door het kopen van een speciaal Kinderhulp-broodje. Van ieder verkocht broodje spicy kip-mango werd 50 cent gedoneerd aan het goede doel.

Draagvlak

“Het is fantastisch om te zien hoe bereidwillig gasten zijn geweest om een steentje bij te dragen, maar ook het draagvlak en de inzet van onze ondernemers was erg groot”, vertelt Julien van Bergen, creative director van Bufkes.

Het speciale broodje was 3 maanden lang in Wijchen en de overige 42 vestigingen verkrijgbaar. Daarnaast was er een limited edition chocoladereep verkrijgbaar en konden gasten een donatie doen via de webshop.

Eindbedrag

Dit alles leidde tot een eindbedrag van 17.347 euro die Kinderhulp kan inzetten voor de jaarlijkse Actie Zomerpret. Daarmee worden 7000 pretpakketten uitgedeeld aan kinderen die het heel goed kunnen gebruiken.

“Alle acties en initiatieven worden zeer hartelijk ontvangen, hiermee kunnen wij ons blijven inzetten op allerlei manieren voor kinderen die het hard nodig hebben. Dit initiatief van Bufkes is daar een mooi voorbeeld van met een zeer mooi eindresultaat. Daarmee kunnen we veel kinderen helpen”, aldus Ilse de Voogd van Kinderhulp.

Blijven inzetten

Bufkes zal Kinderhulp ook in de toekomst blijven steunen. Directeur Charles Sampers kijkt terug op een zeer geslaagde actieperiode. “Onze samenwerking met en voor Kinderhulp is erg fijn verlopen en voor dit goede doel zullen wij ons blijven inzetten.”

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen