Medi-Vitaal schenkt fitnessapparaten aan SHAMAJO

Claudia Huwae van Medi-Vitaal (l) en Jan Kregting , voorzitter van SHAMAJO, bij de overhandiging
Claudia Huwae van Medi-Vitaal (l) en Jan Kregting , voorzitter van SHAMAJO, bij de overhandiging
Foto: Medi-Vitaal

Fysiotherapiepraktijk Medi-Vitaal in Wijchen heeft een groot aantal trainingsapparaten geschonken aan Wensstichting SHAMAJO. De praktijk heeft onlangs nieuwe apparaten aangeschaft waarmee cliënten nog beter en gerichter kunnen trainen.

Bij het zoeken naar en geschikte bestemming voor de oude fitnesapparaten, kwam Medi-Vitaal uit bij SHAMAJO, vertelt fysiotherapeut Claudia Huwae van Medi-Vitaal.

Wensstichting

Voorzitter Jan Kregting van SHAMAJO is blij met de gift. Foto: Medi-Vitaal

Wensstichting SHAMAJO wil de kwaliteit van leven van (ernstig) meervoudig gehandicapten in Nederland structureel verbeteren. Met een groep van vrijwilligers, sponsors en betrokken zorginstellingen werkt de stichting aan bewustwording en educatie op het gebied van optimale zorg en aandacht voor de doelgroep. Onder andere door het organiseren van evenementen die (ernstig) meervoudig gehandicapten ‘onbeperkt’ laten genieten.

Sportinstructeur

Nieuwe uitdaging voor de stichting is VIP’s (zoals zij de doelgroep noemt) te laten sporten onder begeleiding van een professionele sportinstructeur. “Een instructeur die de wereld van onze VIP’s snapt en een programma op maat aanbiedt”, zegt voorzitter Jan Kregting.

Het werk en de doelstelling van SHAMAJO sprak Huwae zo aan dat ze besloot bij de aanschaf van nieuwe apparaten voor fysiotherapiepraktijk Medi-Vitaal aan de Elstweg de oude trainingsapparaten te schenken aan de wensstichting.

‘Geweldig’

De stichting is blij met de schenking van Medi-Vitaal: “Geweldig. We gaan zorgen dat ze goed gebruikt gaan worden. Ook voor onze doelgroep, de VIP’s, is bewegen onmisbaar en daar gaan we ons sterk voor maken. Dit mede dankzij de mooie fitnessapparaten”, aldus Kregting.

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen