Faillissement voor Drukkerij De Kleijn Wijchen

Foto: Google Maps

De rechtbank in Arnhem heeft deze week Drukkerij De Kleijn Wijchen B.V. failliet verklaard. Het bedrijf was gespecialiseerd in volumeprintwerk in kleur en zwart-wit, met name voor de zakelijke markt.

Het bedrijf bestond sinds 1912 en was een vooruitstrevend bedrijf dat werkte met moderne digitale technieken, aandacht voor het milieu, gecombineerd met een ambachtelijke liefde voor het vak.

Groene drukkerij

Drukkerij De Kleijn Wijchen aan de Nieuweweg in Wijchen noemde zich een van de meest groene drukkerijen van Nederland met gebruik van FSC-papier, biologische inkten, chemieloze drukplaten en alcoholreductie voor het drukwater.

Het bedrijf was gespecialiseerd in volumeprintwerk in kleur en zwart-wit voor de zakelijke markt. Met name gepersonaliseerd printwerk en het verzorgen van mailings was een belangrijk deel van de werkzaamheden.

Printwerk

Vaak ging het om vertrouwelijk werk zoals salarisstroken en aanmaningen, maar ook lesmateriaal en eenvoudig printwerk. Zoals briefpapier, visitekaartjes, brochures, folders, magazines en boeken.

Boeken die het bedrijf drukte zijn Troost Over Leven van de onlangs overleden Jan Troost en Een dorpsgenoot laat je niet alleen sterven over het ontstaan en de eerste 5 jaar van het bestaan van het hospice in Wijchen.

Rechtbank

De door de Rechtbank Gelderland op 17 augustus failliet verklaarde onderneming handelde onder de namen Drukkerij De Kleijn Wijchen B.V. en Copy Kronenburg. Er werkten circa 10 mensen.
De andere bedrijven van eigenaar Ronnie Reijnen draaien gewoon door. Waaronder De Kleijn Digital Printing, Kantoorvakhandel Wijchen, Wijchens Weekblad Wegwijs en Wijchen Zakenvisie.

(Bron: Centraal Insolventieregister)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen