AWC blijft ook in derde competitiewedstrijd ongeslagen (fotoserie)

De Wijchense debutant in de 3e divisie B blijft menigeen verbazen. AWC bleef ook in de derde competitiewedstrijd ongeslagen. De Wijchense voetballers speelden thuis met 2-2 gelijk tegen OJC.

Bij AWC stond coach Lodewijk de Kruif gewoon langs de kant. Hij kreeg tijdens het vorige duel bij Blauw Geel een rode kaart vanwege het onderscheppen van de bal, maar de KNVB gaf De Kruif alleen een berisping.

Fantastisch doelpunt

De gasten uit Rosmalen hadden in deze wedstrijd op sportpark De Wijchert, die bijgewoond werd door een groot aantal supporters, veel balbezit.  Beide teams kregen kansjes om de score te openen, maar het was AWC dat via een fantastisch doelpunt van Boy Visser op 1-0 kwam. In de 24e minuut zag hij vanaf de middellijn de keeper van OJC ver voor zijn goal staan en zijn inzet verdween van grote afstand over de doelman in het doel.

Matig ingrijpen

Al snel daarna, in de 29e minuut, werd 1-1 door een rommelgoal van Mouad Hassan. Nog voor de rust kwamen de gasten op voorsprong. Na matig ingrijpen van de Wijchense verdediging was het in de 42e minuut Dennis van Meurs die voor 1-2 zorgde.

AWC trok na deze tegenslag gelijk weer ten aanval en uit een vrije trap net buiten het strafschopgebied knalde Just Berends de bal, buiten het bereik van de keeper, in het doel: 2-2.

Tevreden

Met die stand werd de rust bereikt. In de tweede helft deden beide ploegen weinig voor elkaar onder, maar het niveau van de eerste helft werd niet meer gehaald. Met de 2-2 eindstand toonden beide ploegen zich na afloop tevreden.

Komende zondag gaat AWC op bezoek bij Gemert dat dit weekend met 1-1 gelijkspeelde tegen Kloetinge en bovenaan in de stand staat met 7 punten uit 3 wedstrijden.