Second Owner wordt Nederlandse dealer van Baykal

 De showroom van Baykal bij Second Owner. In het midden, met brochure, Bram van Summeren
De showroom van Baykal bij Second Owner. In het midden, met brochure, Bram van Summeren
Foto: Second Owner

Second Owner aan de Havenweg in Wijchen is sinds kort de enige dealer in Nederland van Baykal. Dit is een toonaangevende fabrikant en wereldwijde leverancier van plaatbewerkingsmachines.

Baykal heeft een fabriek in Turkije en is gespecialiseerd in de productie van kantbanken, plaatscharen, fiberlasers en plasmasnijders. Baykal Nederland heeft bij Second Owner een showroom ingericht.

Industriële machines

Second Owner houdt zich bezig met koop en verkoop van gebruikte industriële machines. Het bedrijf is circa 10 jaar geleden opgericht door de jonge ondernemers Bram van Summeren, Koen van Lent en Peter Stroomberg. De drie kregen de kans om de overbodig geworden inventaris van Maasglas in Tiel te verkopen.

Drie specialismen

Met het geld dat ze daarmee verdienden richtten ze Second Owner op dat gebruikte machines verkoopt. Tegenwoordig heeft Second Owner drie specialismen: metaalbewerkingsmachines, houtbewerkingsmachines en interne transportmiddelen.

Opslag

Aan de Havenweg in Wijchen heeft het bedrijf een opslagruimte van ruim 13.000 vierkante meter en meer dan 500 machines op voorraad.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen