Enzo Cassaro vertelt over succes van Vershal Boontjes

Enzo Cassaro
Enzo Cassaro
Foto: still uit videoregistratie van radiouitzending De Ondernemer

Het succesverhaal van de Wijchense ondernemer Enzo Cassaro is niet onopgemerkt gebleven. Hij heeft inmiddels een boek geschreven en wordt regelmatig gevraagd voor interviews, zoals onlangs bij het radioprogramma De Ondernemer.

Na een leven vol ups en downs opende Enzo Cassaro, als alleenstaande vader met 4 kinderen, begin 2020 een nieuwe verswinkel. In zijn zaak aan de Tunnelweg in Wijchen-Noord verwelkomde hij binnen 7 maanden de 100.000e klant. Nu is Vershal Boontjes met ruim 300.000 klanten een begrip in de regio.

Vorig jaar opende Cassaro naast de vershal een nieuwe zaak, Groenmarkt Plantjes, waarin de ondernemer dezelfde aanpak hanteert als met zijn vershal. Dat wil zeggen een minimaal interieur met maximaal producten.

Boek

Cassaro heeft inmiddels een boek geschreven; Boontjes is het verhaal van een zoon van een Siciliaanse pizzabakker die een oer-Hollandse groentewinkel uitbouwde tot een grote succesformule. In het boek vertelt Cassaro hoe zijn vershal zo succesvol is geworden en hoe hij zijn zaak combineert met zijn gezinsleven. “Het leven zelf heb je niet in de hand. De manier waarop je ernaar kijkt wél.”

New Business Radio

In deze aflevering van New Business Radio praat presentator Jonathan van Noord met de Wijchense ondernemer over zijn succes.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen