Kunstenaar Koos Smit exposeert in Kasteel Hernen

'Summer breeze', werk van Koos Smit
'Summer breeze', werk van Koos Smit
Foto: GLK

In deze laatste week van oktober exposeert beeldend kunstenaar en schilder Koos Smit zijn werken in de expositieruimte van Kasteel Hernen. In deze expositie zijn een aantal nieuwe producties te zien.

Op het programma staan dagelijks een ontmoeting met de schilder, een live vernissage en een enquête, gerelateerd aan het behoud van kunst en cultuur.

Koos Smit in zijn atelier. Eigen foto

Zelfstandig

Koos Smit, geboren in Berkel-Rodenrijs en tegenwoordig in Middelburg wonend, was tot 1980 als autodidact werkzaam in de fijnschilderkunst.

In 1981 begon hij een opleiding aan de Vrije Academie van Rotterdam en vervolgde deze in 1983 aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Deze opleiding sloot hij in 1988 succesvol af.

Sinds die tijd is Smit als zelfstandig beeldend kunstenaar actief en exposeerde hij op diverse locaties, zowel binnen als buiten de landsgrenzen.

Presentatie

De expositie in Kasteel Hernen, die in samenwerking met QuArtS Consultancy is opgezet, kan  alleen bezocht worden in combinatie met een kasteelbezoek, waarbij men onder meer een presentatie kan zien over de verdwenen toren.

Reserveren

De expositie is nog te zien op woensdag 25, donderdag 26 en zaterdag 28 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur en op zondag 29 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur.

Reserveren is gewenst via de site van Geldersch Landschap & Kasteelen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen