DKC Totaaltechniek neemt Nijmeegs bedrijf over

Foto: Google Maps

DKC Totaaltechniek in Wijchen heeft Rademakers Elektrotechniek Nijmegen BV overgenomen. Op 1 november heeft het bedrijf, dat gevestigd is op Bijsterhuizen, de handen ineengeslagen met Gijs Rademakers voor de overname.

Met een team van 4 vaste krachten, ondersteund door zelfstandige experts, heeft Rademakers Elektrotechniek zich gevestigd als een veelzijdige specialist op het gebied van elektrotechniek, waaronder laadpalen, zonnepanelen, domotica, beveiliging en verlichting. Zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Wederzijdse klik

De officiële overdracht vond plaats op woensdag 1 november, waarmee het Nijmeegse bedrijf verdergaat onder de nieuwe naam DKC-Rademakers Elektrotechniek BV. Het is gevestigd aan de Lindenhoutseweg 38 in Nijmegen.

Algemeen directeur Frank Dekkers van DKC licht toe: “De overname van Rademakers kwam tot stand dankzij een wederzijdse klik. Deze overname past uitstekend binnen de DKC-familie, waardoor de elektroafdeling een versterkte positie inneemt in de regio Nijmegen!”

Duurzame toekomst

Eigenaar Gijs Rademakers zegt over de overname: “In DKC Totaaltechniek zien wij een betrouwbare en professionele partner, die ons verder gaat helpen om de klanten mee te nemen naar een duurzame toekomst.”

Vestigingsleider is Rob Bisschops die een leidende rol gaat spelen bij het vormgeven van de nieuwe organisatie.

Adverteren op wijchen.nieuws.nl? Neem dan contact op met Mark Peeters voor de prijzen en mogelijkheden. Zijn

telefoonnummer is: 06-36 45 43 32, zijn e-mailadres: [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen