Violen, bloemen en oliebollen in Wijchen-Noord

Multifunctionele accommodatie Noorderlicht aan de Roerdompstraat in Wijchen
Multifunctionele accommodatie Noorderlicht aan de Roerdompstraat in Wijchen
Foto: Wijkvereniging Wijchen-Noord

Wijkvereniging Wijchen-Noord heeft voor de komende weken in de multifunctionele accommodatie Noorderlicht weer diverse activiteiten op het programma staan. Zoals een vioolconcert, bloemschikken en oliebollen bakken.

Voor de bewoners van Wijchen-Noord wordt op zondag 17 december een concert gegeven door leerlingen van viooldocente Anke Foede. Zij is al jaren actief binnen Noorderlicht; daarnaast geeft zij elders ook nog vioollessen. Eenmaal per jaar komen al deze leerlingen samen om ouders en belangstellenden te laten genieten van hun vioolspel. Tijdens het concert, dat om 14.00 uur begint, spelen beginners en gevorderden op hun niveau samen.

Wie erbij wil zijn, kan zich aanmelden bij de bar in Noordlicht of door een e-mail te sturen aan [email protected] (naam en vioolconcert 17/12 vermelden).

Workshop bloemschikken

Op woensdag 20 december geeft Tamara van Tilburg van 19.30 tot 21.30 uur een workshop bloemschikken voor de kerst. Op het programma staat het opmaken van een metalen goudkleurige krans met diverse soorten droogbloemen en groen, gedecoreerd met enkele kerstballen en gekleurd lint . De workshop is zowel voor leden als niet-leden van de wijkvereniging. Het aantal deelnemers is minimaal 5 en maximaal 12. Informatie en aanmelden via [email protected].

Oliebollen bakken

Omdat de feestdagen dit jaar in de weekends vallen stelt Wijkvereniging Wijchen-Noord het bakken van oliebollen voor belangstellende wijkbewoners uit tot zondag 7 januari. In 2 tijdsvakken – van 15.00 tot 16.00 uur en van 16.30 tot 17.30 uur – zullen de oliebollenbakkers aan het werk gaan. Een toegangsbewijs is verplicht voor 7 januari; deze is op te halen bij de bar van Wijkvereniging Wijchen-Noord.

Waxinelichthoudertje

Op zaterdag 13 januari van 14.00 tot 16.00 uur kunnen wijkbewoners je onder begeleiding van Miranda Verlaan een waxinelichthoudertje maken door middel van het zetten van puntjes/dotjes verf. Opgave en informatie is te krijgen door een e-mail te sturen naar [email protected] (met vermelding naam en stippenfeest 13/1).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen